I år gjennomfører vi for første gang på syv år en XtraCamp for 13-15åringer i vinterferien. I mange år var UngdomsXtra vårt mest ettertraktede tiltak. I ferier ser vi at det kryr av ungdommer som gjerne vil ha mer trening, og som ønsker å bruke mer tid på fotball. Derfor ønsker vi å gjeninnføre UngdomsXtra gjennom aktivitet i ferier og helger i 2024.

I vinterferien blir det arrangert Camp for spillere født i 2011, 2010 og 2009. Gutter og jenter er velkomne. Vi starter og avslutter hver dag ute på Stampesletta. Å kun være utendørs er kaldt i februar, og vi kjører lunsj og fysisk trening inne i Håkonshall mellom de to daglige fotballøktene. Campen varer fra mandag 26. februar kl 0830 til onsdag 28. februar kl 1430. Spillerne kan hentes eller dra hjem, fra 1430 hver av de tre dagene.

Ansvarlig for alle årets feriecamper er Daniel Mæhlum.
Trenere på FotballXtra VinterferieCamp er Kim Solberg, Henrik Wangberg, Harry Singh og en keepertrener. Ved behov kaller vi inn flere trenere.

Mer informasjon og påmelding:

Gå inn her for å lese mer om programmet og påmelding: Link til program og påmelding 

Spørsmål om påmelding eller annet? Kontakt oss på fotballxtra@lillehammerfk.no, eller kontakt Daniel Mæhlum direkte på 977 23 215.