Husk å gi beskjed om at du tilhører fotballfamilien når du spiser og koser deg hos Egon. Da sikrer du inntekter til klubben.

Vi har over tid hatt et meget hyggelig samarbeid med Egon. Dette er en restaurant som du finner ved Mølla Hotell i sentrum, og de har en variert og god meny. Ikke minst er det en flott og lun atmosfære, hvilket ligger til rette for gode opplevelser. Uteserveringen går over hele to etasjer og du kan nyte et godt måltid mens du hører vannet suse fra historiske Mesnaelva. Det er også lang solgang på Egons terrasse, så dette bør være sommerens banker på kupongen over spisesteder å besøke.

Når du bestiller og betaler for maten din hos Egon, sier du følgende: «LFK-Avtalen» Da sikrer du automatisk at hele 10 % av din omsetning går til Lillehammer FK. Man trenger ikke gangesertifikat fra barneskolen for å skjønne at det blir klingende mynt, eller skilling som de sier i Dalen, ut av dette.

Avtalen med Egon er også en drøm for oss som driver med lagspill. Desto bedre vi spiller på lag i fotballfamilien, desto bedre butikk blir dette for alle parter.

Husk derfor LFK-Avtalen hver gang du spiser hos Egon!

Sulten hilsen

LFK Web