Sjelden har så mange, fryst så mye, så lenge og i tillegg så sent på året som under G19 sin KM-finale sist fredag. Hva er vel da mer naturlig enn å ønske velkommen tilbake til Stampa…

Onsdag 2. desember kl. 20.00 spiller G16 kvalifisering til Interkrets i 2021, og på motsatt halvdel står nok en gang Ham-Kam. Fra før er allerede G19 kvalifisert til spill på nasjonalt nivå i 2021, og nå skal G16-gutta forsøke å gjenskape prestasjonen.

Det var gledelig mange tilskuere på Stampa i forrige uke, da G19 spilte KM-finale. Nå er det ekstra morsomt å kunne ønske velkommen til obligatorisk kamp på Stampa i desember! Vår visjon lyder at «Sammen sprenger vi grenser», og året 2020 synes å være året for nettopp det.

Vi tok en prat med neste års Hovedtrener for G16, Gosha Askar, om dagens kamp. Gosha mener at vi har alle muligheter. Vi stiller et godt lag og vi skal være ekstra fokusert på våre oppgaver og hvordan vi spiller. Vi skal ikke la oss prege av dem vi møter, men ha fokus på vårt eget spill. LFK web kunne vel ikke vært mer enig, og denne kampen bør være en go´bit å få med seg fra tilskuerplass.

«Vi skal være gode nok til å hamle opp med alle lag i Kretsen»

Vi ønsker velkommen til «late kick-off» på Søndre Bane. Yr.no spår lett snøfall og lett til laber bris. Det er bare å kle seg etter forholdene! Kiosken er åpen i Klubbhuset. Der får du kaffe, vafler og pølser så lenge beholdningen rekker.

Velkommen til kamp.