Tradisjonens tro deltok flere av våre lag i Sprint-Jeløy cup foregående helg. Lillehammerlag har i en årrekke vært fast inventar i jentecupen som avholdes i Moss i januar hvert år.

 

Under kan du lese reisebrevet fra turneringen.

 

Det var en spent gjeng som satte seg på bussen fredag ettermiddag i retning Moss. Vi reiste nedover med 10 lag fordelt på fire årganger. Fredagen ble brukt til reise, utpakking og utforskning av skolen lagene skulle overnatte på. 

Lillehammer FK J13 og J15 var først ute med kamper tidlig lørdag morgen, og kampene for J13, J14 og J15 gikk slag i slag etter dette. Det ble vinn, tap og uavgjort for lagene, mye bra spill og god støtte fra tribunen. 

 

Lørdag ettermiddag og kveld ble brukt til pizzaspising på Peppes Pizza for alle Lillehammerlagene. Som alltid så ble det bursdagsfeiringer for J15 sin hovedtrener Vetle og spiller Mailys. 

Kvelden på skolen ble fylt av mye hyling og latter når både de yngste og eldste satte i gang med politi og røver.

 

Søndag morgen begynte kampene for J11. I siste kamp kom hele gjengen for å heie. Kampen endte dessverre med tap, men innsatsen sto det ikke på blant de yngste. 

J13 var først ute i 1/8 finale hvor det ble et knepent 0-1 tap. Neste ut var J14 som tok seier 3-1 i 1/8 finale og tok seg videre til kvartfinale. De neste lagene ut i 1/8 finaler var J15-Hvit og J15-Lilla, der det dessverre ble tap for begge lag.

Da gjensto bare J13. De møtte Kolbotn i kvartfinale og laget fra Nordre Follo ble dessverre for sterke denne gangen.

 

Det ble alt i alt en super helg med både fotball og sosialt.

 

 

Turneringshilsen fra Lillehammer Fotballklubb