A-laget vant i dag 4-3 hjemme over Flisa på Stampa.

Det ble en god innledning på helgen på Stampa i kveld. Våre beste menn tok imot Flisa og etter 90 minutter stod det 4-3 i favør våre gutter.

Det var Badr som åpnet scoringsballet på Stampa i kveld, og etter få minutter satte han inn 1-0. Innen omgangen var omme, økte samme mann til 2-0, hvilket også var pauseresultatet.

Andre omgang var ikke mange minutter gammel, da Henrik Botten økte til 3-0 på straffe. Han var sikker som banken fra ellevemeteren. Badr var ikke fornøyd med kun to kasser i fra første omgang, og han sørget for LFKs fjerde mål, med sin tredje scoring for kvelden. Innen det skjedde, hadde også våre gjester funnet veien til nettmaskene, på det vi kan kalle «klabb og babb» i feltet. Mot slutten av kampen fikk også Flisa et straffespark, og det ble satt kontant i mål, og dermed reduserte våre gjester til 2-4. Det ble tillagt hele seks minutter, og på overtid reduserte Flisa ytterligere en gang, slik at tavlen viste 3-4. Da steg pulsen blant tilskuerne noe på tribunen, og det ble en noe ustrukturert avslutning på kampen fra våre gutter. Seieren ble imidlertid rodd i land, og tre nye poeng ble satt i banken. Det er tross alt det viktigste.

Den lokale juryen kåret i dag Badr til LFKs beste spiller. Han fikk tradisjonen tro et gavekort fra dagens Matchsponsor, Felgen Trafikkskole.

Det var ellers gledelig å se at en tydelig strategi om lokal forankring begynner å vise seg for alvor. Kampen ble avsluttet med hele syv lokale spillere på banen. Lokalt i denne forstand, betyr Lillehammer, Fåberg, Follebu og Brekkom. Noen av disse er i bildet under.

LFK skal være en klubb for hele regionen, og vi ønsker en sterk lokal forankring, da dette gir en tydelig identitet. Så skal vi selvfølgelig krydre hovedretten med litt andre innslag, hvilket også er tilfellet per i dag. Ungsauene må også ha noen rutinerte å prestere sammen med.

Det er heldigvis tett mellom høydepunktene i LFK om dagen. Allerede mandag er det ny hjemmekamp for A-laget. Da tar gutta imot Furnes. Denne kampen ble utsatt som følge av ekstremværet, «Hans». Du trenger imidlertid ikke å vente helt til mandag for å se LFK spille fotball. Søndag spiller G14 hjemme på Stampa, og her er avspark kl. 13.00.

Da gjenstår det bare å ønske riktig god helg til hele fotballfamilien.