Det ble en herlig kveld for spillerne i Ungdomsavdelingen, da vårt nye konsept FotballGalla ble lansert.

Yngres Avdeling har i flere år hatt sitt faste arrangement, hvor vi samles på Lillehammer videregående skole. Her er det pizza, julebrus, quiz mm., og vi har det rett og slett genuint koselig sammen. Hva er vel da mer naturlig enn at også Ungdomsavdelingen får sin egen avslutning? Det skulle vel egentlig bare mangle at også våre spillere fra 13-19 år har en avslutning å se frem til. Rom ble ikke bygd på en dag, og det gjelder å rulle ut nye konsepter med passende intervaller. Tidligere denne måneden så FotballGalla dagens lys.

Formålet er å bygge kultur på tvers av årganger. Det var spesielt viktig for oss å lande dette arrangementet i år, da vi ønsket å gjødsle det frøet vi så ble satt ned i gresset under årets Dana Cup. Vi er trygge på at det nå for alvor spirer etter årets Galla.

Pysjbuksa og andre koseplagg ble igjen hjemme. Spillerne fant frem klær fra litt dypere inn i skapet, og det var god bespisning og høytidelig stemning rundt arrangementet. For ytterligere å skape tradisjon og kultur ble det som seg hør og bør utdelt ikke mindre enn syv priser. Her ble de nominerte lest opp med tilhørende begrunnelse, og vi tror opptil flere spillere og årganger vokste noen centimeter i løpet av kvelden.

Årets prisvinnere ble:

Kategori 2022
FAIR PLAY-PRISEN SIMEN RASMUS RENOLEN
ÅRETS GJENNOMBRUDD SYVER PERSSØNN ROMSÅS
ÅRETS UTVIKLINGSSPILLER HENRIK HOLBERG
ÅRETS KULL 2007-KULLET
TRENERNES SPILLER ISAK EMANUEL GUSTAV SVEDENBORG
ÅRETS KEEPER SONDRE RINGEN JACOBSEN
FORBILDEPRISEN VETLE SKJÆRVIK & HALVOR RØDØLEN OPSAHL

Det var også musikalske innslag fra en av landets «hotteste» artister akkurat nå. Puma sin nye kolleksjon ble presentert, og LFK-venn, Eirik Torbjørnsen, ledet forsamlingen gjennom en vellykket kveld.

Vi benytter anledningen til å takke Sparebank 1 Gudbrandsdal for kjærkomne prosjektmidler og «fødselsstøtte» til denne begivenheten. Det er utrolig hva vi kan få til med gode krefter på laget.

Kulturbyggende hilsen
LFK web.