Vi ønsker det nye fotballåret velkommen, og ser blant annet fram til Kiwi Cup i juni.

Fotballåret 2022 er her, og vi er trygge på at hardt arbeid skal sikre videre fremgang, både på og utenfor banen. 2021 ble et godt år for oss i LFK, men vi kan love alle at vi ikke parkerer bussen. Vi går i angrep med sugende dybdeløp!

Det er viktig å ha noe å se fram til, og ett av flere høydepunkter i 2022 er Kiwi Cup, tidligere kjent som Barnehage NM. Vi gleder oss over å bidra sammen med Faaberg Fotball når dette arrangementet gjenopplives. Vi er sikre på at dette kommer til å bli et pedagogisk, sportslig og sosialt høydepunkt i juni.

Kiwi Cup er rett og slett uoffisielt NM for ansatte i barnehager og grunnskoler. Det spilles 7er fotball, og her er det gledelig nok lov til å være best uten ball! Tenker du at din skole eller barnehage bør delta på dette arrangementet, finner du all relevant informasjon og link til påmelding her: Hjemmeside Kiwi Cup

Vi har allerede fått med oss herlige samarbeidspartnere på laget. Noen er gamle kjente fra Faaberg og LFK, mens nye har kommet til. Her tar vi som fotballklubber et betydelig samfunnsvar når det kommer til folkehelse, og vi gleder oss til å se både tidligere deltakere og nye deltakere lørdag 11. juni. For mange er fortsatt trolig banketten dagens høydepunkt.

Det er mulig å følge arrangementet på Facebook her: Arrangement på Facebook

Invitasjon til Kiwi Cup kan du laste ned her: BHG Invitasjon

Vi gleder oss til å ta imot gjestende lag og publikum lørdag 11. juni. Dagen skal preges av idrettsglede og folkehelse.

Samhandlingshilsen
LFK web.