Sander Jensen og Torje Strand Bjørnaa er klare for sesongen 2022. 

De som tok turen til Stampa høsten 2021, fikk se flere unggutter som markerte seg i den helhvite drakten. Sander og Torje har vært viktige spillere på G19 Interkrets, men har også levert gode prestasjoner på vårt A-lag. Sander har fått noen flere kamper på seniornivå enn Torje, men begge viste sist høst at de har nivået inne. Vi er sikre på at disse to gutta vil prestere godt for LFK også i 2022, og de har begge signert for en ny sesong i LFK-drakten.

Det som er enda viktigere, er at de begge representerer en ny generasjon med forbilder i LFK. Historisk sett har det ikke manglet på talenter hos oss, men dessverre har karrieren til alt for mange endt i Elvegt. og på Lilletorget natt til søndag. Torje og Sander har meget gode holdninger til både trening og kamp, og de er villige til å legge ned det som kreves for å ta steg. Et godt eksempel på dette, er Torje som feiret 18 års dagen sin på spillerbussen med A-laget, vel vitende om at han mest trolig ikke ville få et minutt på banen. De har også begge mange timer med egentrening på Stampa. De er også alltid positive til å bidra rundt yngre lag i klubben, f. eks. på Fellestreningene i helgene.

Så skader det heller ikke at de begge er tvers igjennom flotte gutter. Torje og Sander er personer som de yngre spillerne i klubben kan og bør se opp til. Til glede for alle med hjertet i lokalfotballen, er det også slik at disse to ikke er alene. Det kommer nå en lang rekke spillere med tydelige holdninger, normer og verdier til livet, både på og utenfor banen. Vi håper at mange av disse vil bidra til å skape et produkt som hele regionen kan være stolt av!

Forbildehilsen

LFK web.