Sammen med CC Strandtorget reetablerer vi «Fotballens Dag» nå på lørdag.

For en del år tilbake, arrangerte Lillehammer Fotballklubb «Fotballens Dag». Dette var et samarbeidsprosjekt med Strandtorget kjøpesenter. Det har vært et sterkt ønske om å blåse liv i denne tradisjonen igjen, og på lørdag gjør vi nettopp det. Sammen med CC Strandtorget skal vi legge til rette for en økt med gode opplevelser, hvor målgruppen er barn.

På gressplenen mot Mjøsa, vest for CC Strandtorget, vil vi i LFK være til stede fra kl. 13.00-15.00 lørdag 27. august. Her vil barna få møte spillere i fra LFK, det vil være ulike konkurranser og ikke minst muligheter for å svar på en Fotball-Quiz. Det vil naturlig nok også være mulighet for å spille fotball. Vi har også litt give-aways og ikke minst vil noen heldige bli trukket ut og således vinne premier. Målgruppen for arrangementet er alle barn i alderen 6-12 år.

Vi ser for oss et langt kjærlighetsforhold med CC Strandtorget, og vi gleder oss over å reetablere denne tradisjonen. Vi er sikre på at vi over tid skal utvikle «Fotballens Dag» til å bli et signalarrangement for lokalfotballen. Vi har klare ambisjoner, men som vanlig bygger vi sten på sten.

Se ellers promo her:

Vi håper at mange tar turen innom for en hyggelig fotballprat på lørdag.

Velkommen.

Kulturbyggende hilsen
LFK web.