LFK Bedriftskobling ble en umiddelbar suksess! 

Onsdag ble LFK Bedriftskobling arrangert for første gang, og det ble en vellykket seanse i Lillehammer Sentrum.

I Lillehammer FK har vi fokus på aktivering, nettverk, opplevelser og synlighet for våre samarbeidspartnere. Det er de fire ballene eller banehalvdelene som vi ønsker å jobbe med over tid. Det er slutt på den tiden da man kan sende en faktura til en bedrift. Uavhengig av om man er i topp- eller breddefotballen, forventer næringslivet noe i retur for sitt engasjement. Vi tenker at det i stor grad er opp til oss å legge til rette for at våre samarbeidspartnere kan aktivere sitt samarbeid, dvs. ta det i bruk i praksis.

LFK Bedriftskobling et er typisk B2B-arrangement hvor bedriftene kommer til «dekket bord». Møtene er ferdigbooket fra vår side, og i løpet av en halv dag, fra lunch til middag, ble det i går gjennomført hele 42 kundemøter. Mer effektivt enn dette er det vanskelig å gjøre det.

Vi takker for den herlige responsen vi fikk på arrangementet. Det er alltid spennende når man skal gjøre ting for første gang. Mange bedrifter meldte seg på, og vi fikk en meget god spredning, både i størrelse på bedriftene og bransjene de opererer innenfor. Vi er opptatt av å sette samarbeidspartnerne i scoringsposisjon, og vi er trygge på at mange av dem også fant veien til nettmaskene i går.

Vi takker Scandic Victoria Lillehammer for et utmerket vertskap. Både bevertning og rammer var toppfotballen verdig.

Verdiskapende hilsen

LFK web