Forrige fredag ettermiddag inviterte vi organisasjonen vår på foredrag med Lise Klaveness. 

Det har i lang tid vært et mål å få til et foredrag med Lise Klaveness. Endelig skulle det klaffe, og sist fredag fikk vi høre henne fra scenen i Gullfabrikken i Håkons Hall. Det ble et engasjerende foredrag preget av hennes lidenskap for fotballen. Det er ingen grunn til å tro at vår Fotballpresident ikke mener det hun sier i fra scenen. Det formelig oset kredibilitet i det hun tok oss igjennom ulike perspektiver av fotballen. Både folkehelse, topp vs. bredde, verdier og visjoner, samt internasjonale forhold ble belyst i løpet av en omgang (45 minutter).

Til dette foredraget var absolutt alle som er registrert med en rolle rundt et lag i Rubic Laget Mitt invitert. Vi tenker at vi skal være en raus organisasjon, og det er viktig for oss å gi tilbake der vi ser muligheter til dette. Vi tenker også at raushet er temmelig fritt for bivirkninger. Frivilligheten er en bærebjelke i det norske samfunnet generelt og i idretten spesielt, og vi har svært mange engasjerte personer som bidrar til at hjulene går rundt i både LFK og LKFK. Det er viktig å ikke ta disse for gitt, og et foredrag med Fotballpresidenten tenker vi er en ypperlig måte å anerkjenne den solide innsatsen som legges ned for klubbene gjennom et år.

Vi erkjenner at dette kom midt i fredagstaco´n for mange, men samtidig var det dette vinduet som var ledig. Det er en gang slik at vi ikke kan legge føringer for en slik seanse. Her må vi ta i mot det intervallet som passer!

Vi er trygge på at de fremmøtte koste seg, og det ble en herlig avslutning på arbeidsuken, og en god opptakt til fotballhelgen.

Raus hilsen fra Kulturhuset
Joz.