I går var det endelig klart for årets første arrangement i regi av Marked.

Vi arbeider hardt for at det skal være givende å være en del av LFK-familien. Den tiden man så på sponsorater som rene gaver er utvilsomt forbi, og de aller fleste bedrifter må regne hjem et sponsorat. Derfor har vi i Lillehammer Fotballklubb en rimelig bred og variert meny gjennom året, hvor våre Samarbeidspartnere kan ta del i ulike arrangementer og opplevelser.

I går var vi endelig i gang, og årets første arrangement var Vintersamling Sport. Det arrangeres hos Aksjemøllen hvor vi finner Toppen Skybar. Egon i underetasjen bød på herlig pizza og det ble en givende stund med flott utsikt over byen.

I går fikk våre Samarbeidspartnere og inviterte gjester en status på hvordan det står til i klubben. Ny Styreleder, Ole Martin Hojem, formidlet sine tanker om sesongen som ligger foran oss. Hovedtrener for A-laget, Rune Hagen, delte også sine tanker omkring det som blir en meget spennende sesong.

Både mat og drikke smakte og ikke minst leverer Toppen Skybar spektakulære omgivelser. Vi er heldige i Lillehammer Fotballklubb som har mange Samarbeidspartnere med oss på laget. Det muliggjør kvelder som gårsdagen.

Markedshilsen

LFK web.