Lillehammer FK hadde gleden av å være vertskap når NFF Indre Østland arrangerte Grasrottrenerkurs på Stampa fredag og lørdag. 

En av våre tre fremste verdidrivere er «K» for Kompetanse. Når vi i tillegg er en av kretsens største klubber, målt i antall lag og medlemmer, skulle det bare mangle at vi ikke stilte på som vertskap når NFF IØ arrangerer Grasrottrenerkurs i distriktet. Lillehammer FK er også så heldige å ha tre personer som alle er sertifisert til å kjøre Grasrottrenerkurs i regi av fotballkretsen.

Det beste alle klubber i kretsen kan gjøre for sine trenere er å legge til rette for skolering. Det flotte med Grasrottrenerutdanningen er at alle fire delkurs er praktisk rettet. Fremfor å sitte inne og prate om, er man i stor grad på feltet og øver, for deretter å få konkret tilbakemelding fra både instruktører og deltakere. Dette gir begrepet om praksisnær undervisning et faktisk innhold. På kurs møter man også trenere fra andre klubber, og dermed skaper vi også en felles forståelse på tvers av klubber, og vi bygger en trenerfamilie.

I høst opplever vi den unike muligheten ved at NFF IØ kjører alle fire delkurs i Grasrottrenerutdanningen på Lillehammer. Lillehammer FK er vertskap for alle delkursene, og dette er en unik mulighet til å gjennomføre alle delkurs. Alternativt supplerer man med de delkursene man ikke har. Det har en verdi å være sertifisert som Grasrottrener, og det fordrer at alle fire delkurs er gjennomført og bestått.

Det er allerede godt med påmeldinger på de tre gjenstående delkursene, men det er plass til flere personer. Oppsettet ut over høsten er som følger:

Del 2 – 25.-26. september
Del 3 – 16.-17. oktober
Del 4 – 23.-24 oktober

Linker til påmelding finner du her:

Del 2: https://www.fotball.no/kurs/kurs/?fiksId=3887215

Del 3: https://www.fotball.no/kurs/kurs/?fiksId=3887216

Del 4: https://www.fotball.no/kurs/kurs/?fiksId=3887217

Takk også til Eivind fra kretsen som tok turen innom fredag kveld. Han fikk med seg engasjerte trenere på kurs, samt en god fotballkamp på søndre bane hvor våre gutter på G16 spilte mot Eleverum.

Vi ønsker både nye og kjente ansikter velkommen på kurs senere i høst.

Utdanningshilsen
LFK web