Fredag formiddag ble Ragnvald Moe igjen en del av laget vårt. De blir Sølvsponsor de neste to årene.

Ragnvald Moe er en tradisjonsrik forretning som mange Lillehamringer har et sterkt forhold til. De har hatt og har fortsatt tilhold nord i Storgata. Som Johnny så treffende sier det, er de den kjente butikken på hjørnet. Det er kanskje ikke rart at de er godt kjent, for butikken har vært på samme sted siden 1969, etter at Ragnvald Moe kjøpte gården.

Både Frank, Roger og Johnny Moe har vært i bedriften i alle sine arbeidsår. Frank har vært pensjonist i noen år, og Roger pensjonerer seg i år. Johnny derimot, fortsetter sitt arbeid videre. Med seg på laget, har han også tredje generasjon, i kraft av sine egne barn og sønnen til Roger. De er sentrale i både butikk- og håndverksavdelingen.

Ragnvald Moe ble stiftet tilbake i 1957 som håndverksbedrift, og sågar på samme dato som Lillehammer Ishockeyklubb. Da er det kanskje ikke så rart at ishockey i alle år har ligget familien Moe sitt hjerte nær. Når det ikke var ishockey, så var det fotball «for alle penga» for familien Moe. Det gjelder den dag i dag, og både barn og barnebarn har lagt ned utallige timer, både på isen og på banene på Stampa.

Noen Lillehamringer skvatt nok litt, da de kunne lese at butikken er solgt. Her kan Johnny berolige alle med at de solgte bedriften, men reinvesterte sammen med andre kolleger i bransjen. Dermed har Håndverksgruppen sett dagens lys. Johnny påpeker at både navn, logo og folk er de samme, og de skal fortsatt være lokalbutikken på hjørnet i Storgata. Det er dermed fortsatt lokal beslutningsmyndighet. Johnny fremhever viktigheten av å tilpasse seg dagens og morgendagens marked. Det er viktig med stordriftsfordeler og effektivisering av prosesser, som flere kan ta del i.

Johnny påpeker at de har hatt pause noen år i fra fotballen, men gleder seg nå til å være en del av laget igjen med virkning fra 2021. Johnny mener bestemt at med den medlemsmassen og det antallet barn og ungdommer som spiller fotball, så burde klubben komme seg opp et par divisjon i løpet av noen få år. Lillehammer FK bør være det naturlige lokomotivet i hele distriktet.

«I dag er alle klubber på samme nivå, og man lokker spillere fra hverandre. Da blir alle like dårlige».

Vi trenger et flaggskip, og det bør Lillehammer FK ha alle forutsetninger for å bli.

LFK web ønsker Johnny og laget hans hos Ragnvald Moe velkommen tilbake. Vi gleder oss over å ha gamle kjente med igjen på laget.