Kristoffer Langstrand er et nytt ansikt i teamet rundt G16.

Kristoffer er ekte Lillehamring, født og oppvokst i byen, med aner i fra Vågå. Han trådte sine barnesko i Nordre Ål og gikk på Kringsjå og Smestad, innen turen gikk til Gausdal videregående skole.

Etter videregående ble militærtjenesten avtjent i Hæren. Her ble han også forfremmet til Lagfører og fikk dermed smakt litt på hvordan det er å lede et lag.

Ikke overraskende har Kristoffer selv spilt fotball. Han var en del av LFK i både barne- og ungdomsfotballen. Deretter gikk turen til Follebu før han avsluttet med å spille i Roterud. Kristoffer spilte ving og spiss, men ble også brukt som back. Etter eget utsagn er han både verbal og hard i taklingene, så å spille back fungerte også.

«Jeg spilte breddefotball for gøy det siste året på grunn av idrettsgleden»

Kristoffer mener selv at han har en sterk idrettsglede, og idrett har en viktig plass i livet hans. Han ønsker derfor å bidra, fordi han elsker både å se på idrett og å holde på selv. Når han nå er tilbake i byen mener han det er naturlig å bidra der hvor han selv har spilt fotball i mange år. Kristoffer vurderer nå en Bachelor i Sport Management, og da tenker han at det er gunstig å ha en fot innenfor idrettsmiljøet i byen.

Vi ønsker Kristoffer masse lykke til. Ta han godt i mot.

Idrettsgledehilsen
LFK web