Vi har ambisjoner om at Brakka skal være en naturlig møteplass for gode samtaler, sosialt samvær og kulturbygging. Vi håper mange stikker innom kommende tirsdag mellom 11.00 og 12.00.

Brakka på Stampa ble flyttet på dugnad fra Nordseter til Stampa tilbake i 2008. De siste tiåret har den spilt en vesentlig rolle når det kommer til å ha et tilholdssted for fotballen på Stampa. Vi ønsker at Brakka de kommende årene skal spille en enda viktigere rolle som møteplass og arena for kulturbygging.

Et ledd i dette er at fellesarealene i sommer har blitt pusset opp. Tak, lister og vegger er malt, og bilder er kommet opp på veggene. I tillegg har de tallrike premiene blitt hentet fram og plassert i hyller. Formålet er at dette skaper kultur ved at historien gjøres tilgjengelig, fremfor å ligge gjemt i pappesker.

Enda et ledd i å gjøre Brakka til en naturlig møteplass, er «Tirsdagskaffen». Verdigrunnlaget vårt forkortes Lågen, og bokstaven «å» står for ÅPEN. Det er når som helst mulig å ta turen innom Brakka. Som regel er det folk der, men hver tirsdag mellom 11.00 og 12.00 kan vi garantere at kaffen er fersk. I tillegg skal vi by på noe å bite i til dem som tar turen innom.

Hva er vel bedre enn at folk med engasjement for lokalfotballen kommer sammen, prater, drikker kaffe og løser «verdensproblemer». Dette kan både bli sosialt, faglig og ikke minst et bidrag til den psykiske helsen. Gode samtaler, skal man ikke undervurdere!

Dette er på ingen måte en pensjonistkaffe, og det er ingen aldersbegrensning. Mange arbeider i dag fleksibelt, og kan ta en avstikker fra jobb med matpakken. Vi kan ellers love at det første vi spør om, ikke er når man kan stille på dugnad… Det er således rimelig risikofritt å ta turen.

Første mulighet er tirsdag 4. august. Vi håper at mange kjenner at det nå rykker i skuddfoten, og vi gleder oss til å ta i mot dere på Brakka.

Kaffehilsen fra Brakka.