Vi ønsker alle velkommen til Stampa kl. 14.00 i morgen, lørdag. 

Sist lørdag spilte vårt A-lag bortekamp mot Engerdal. Den kampen endte med seier 1-0. Dermed sikret våre gutter seg et godt utgangspunkt før andre kamp, hjemme på Stampa.

Vinneren av de to kampene sikrer seg opprykk til 3. Divisjon i 2022, noe som også medfører at man som klubb i større grad vil være på fotballkartet. Da spiller man nemlig i en nasjonal serie, fremfor en kretsbasert serie.

For lokalfotballen generelt, og LFK spesielt, er dette den viktigste kampen som er spilt på flere tiår. Vi håper derfor at mange tar turen til Stampa for å heie gutta frem til ny seier. Det er viktig å ha arenaer for alle, uavhengig av ambisjonsnivå. Et opprykk for vårt A-lag er også avgjørende for å få våre egne spillere til å bli i byen for å sikre ytterligere fremganger på sikt. Vi ønsker også at idrettsbyen Lillehammer skal få et enda bedre sommerprodukt, når det kommer til idrett og opplevelser. Vi er sikre på at mange innbyggere vil sette pris på nettopp det.

Det er begrenset med parkeringsplasser på Stampa. Vi minner om at øst for Søndre Bane er det kun det nederste feltet som er tilgjengelig for parkering. De øvrig feltene er privat grunn og tilhører Birkebeineren. Vi oppfordrer folk til å parkere langs Sigrid Undsets veg, alternativt nord for Eidsiva Arena hvor det er en stor parkeringsplass. Det beste er uansett å ta beina fatt!

Da gjenstår det bare å ønske velkommen til kamp. Er det en gang du skal ta turen til Stampa, så må det være i morgen. Avspark er kl. 14.00.

Husk å finne fram vintertøyet!

LFK web.