Grunnet mange trenere i karantene tar alle lag fra G13 og opp til A-laget, samt FotballXtra, juleferie. Smitteutbruddet med utgangspunkt i elever på Lillehammer VGS har dessverre spredt seg til lag i klubben, og vi tar derfor fri fra aktivitet til 01.01.2021.

Barnefotballen må vurdere selv, så lenge man ivaretar smittevern:

De vi kjenner til at er rammet, er fotballspillere i siste del av ungdomsfotballen. Derfor er det ingen grunn enda til å innstille barnefotball. Er man usikker på om man kan skjøtte smittevernet ifbm treninger, skal man umiddelbart innstille aktiviteten, ved f eks sykdom/symptomer eller liknende.

Vi ønsker at foresatte som ikke er i trenerteam holder seg unna garderober og eventuelle innehaller/inneflater. Tilbringer man mer enn 15 minutter sammen innendørs kan man potensielt sett bli definert som nærkontakter.

HUSK GRUNNREGLENE VED AKTIVITET:

Spillere i karantene må avstå fra trening. Spillere og/eller trenere med symptomer på sykdom holder seg hjemme, også om man får gå på skolen. 1 meters avstand utenom aktivitet. God hånd- og hostehygiene.

Vi kunne hatt aktivitet:

Dette er det viktig for oss å presisere. Helsemyndighetene i kommunen har ikke pålagt oss å innstille aktiviteten på noen av lagene våre, og dette er dermed en avgjørelse Lillehammer Fotballklubb tar. Vår avgjørelse er fattet med følgende bakgrunn:

  • Med trenere fra G13 til A-laget i karantene, samt trenerne på FotballXtra, så har vi ikke grunnlag for normal aktivitet før i 2021.
  • Vi er nå på det tidspunktet som er lengst unna ordinær sesong, og noen ukers hvile kommer egentlig på et godt tidspunkt. Vi ønsker å jobbe skadeforebyggende med de eldste lagene nå, men det får vi ikke til i fellesskap.

Spørsmål om dette?

Utviklingssjef Henrik Wangberg, 406 08 495 – hwangberg@lillehammerfk.no

Daglig leder Jostein Wahl, 976 75 776 – dagligleder@lillehammerfk.no