Vi tyvlåner overskriften fra Nordahl Grieg når vi takker for en flott uke med fotball på Stampa.

I uken som gikk var det igjen klart for Tine Fotballskole, hvilket er et samarbeidsprosjekt mellom LFK og LKFK. Vi har holdt det gående i flere år, og vi arrangerer fotballskoler både i juni og i august.

Vi føler for å gi en stor klapp på skulderen til våre flotte spillere fra egne ungdomsavdelinger, og derav den nevnte overskriften. Tine Fotballskole kan ikke gjennomføres uten et betydelig antall instruktører og det er mange motiverte spillere i begge klubber som ser verdien av å bidra til gode opplevelser for barna. Vi har både ferske og rutinerte instruktører og det er et utpreget lagspill som foregår på feltet hver dag. I fjor var første året hvor instruktørene gjennomførte «Barnefotballkurset» i forkant av fotballskolen, noe som ble gjentatt i år. Det er trolig mange barn som sovner godt etter en slik uke med masse aktivitet, men trolig gjør våre instruktører det også. Det er absolutt ingen «walk in the park» å være instruktør. Det krever intet mindre enn hardt arbeid gjennom uken.

Det ble som vanlig avsluttet med grilling fredag og i solsteken kunne vi slå fast at stemningen var meget god.

Vi takker også vår felles samarbeidspartner, Sparebank 1 Gudbrandsdal, for flotte capser til alle våre instruktører. I solsteken på Stampa kom de godt med.

Vi takker ellers alle foresatte for den tilliten som vises, ved at man melder seg på fotballskolene. Vi takker også for konstruktive tilbakemeldinger gjennom uken. Vi jobber kontinuerlig med utvikling, både på og utenfor banen, og da er det verdifullt å få innspill.

Vi gleder oss til å ønske både nye og gamle kjente velkommen tilbake i august.

I mellomtiden ønsker vi riktig god sommer. Husk egentrening!

LFK web.