Det gleder oss å ønske Eidsiva Bredbånd velkommen som ny Gullsponsor i Lillehammer FK.

Vi kunne sist høst ønske flere nye samarbeidspartnere velkommen på laget. Denne trenden fortsetter også i det nye året, og vi gleder oss over at Eidsiva Bredbånd har blitt med oss på laget. LFK web tok turen til deres hjemmebane, hvor vi tok en prat med Margareta Willman.

Eidsiva Bredbånd holder til på Fakkelgården og er en kjent aktør for mange i distriktet. De leverer bredbånd via egen infrastruktur til både privat- og bedriftsmarkedet på Østlandet. Deres ambisiøse mål er at alle, uansett hvor man bor, skal ha tilgang til fibernett med de beste bredbåndstjenestene. Dette karakteriserer Eidsiva Brebånd som en del av sitt samfunnsoppdrag.

Vi i Lillehammer FK har også ambisiøse mål for vårt arbeid, og vi ønsker å ta posisjonen som regionens ledende og mest veldrevne klubb. For å lykkes med dette, må vi samarbeide med både lokalt og regionalt næringsliv. Vårt samfunnsoppdrag er knyttet til både folkehelse og dannelse. Idretten er et lim i samfunnet, hvor vi har en unik mulighet til å utdanne både spillere og mennesker. Eidsiva Bredbånd representerer også et lim i samfunnet, hvor de sørger for at vår digitale hverdag fungerer.

«For oss i Eidsiva Bredbånd handler det om å støtte aktører som viser sosialt engasjement og samfunnsansvar. Avtalene skal gi oss positiv oppmerksomhet og bidra til å bygge vår merkevare, men samtidig er det viktig at aktørene bidrar til sine lokalsamfunn på en god måte»

Margareta fremhever at Lillehammer FK har et kompetent Styre og at klubben har en spennende medlemsmasse. Hun oppfatter også at det arbeides godt i klubben og at det er en spennende sponsorpool å ta del i, med bedrifter i fra ulike bransjer.

Sammen skal vi være tett på øyeblikkene på Stampa, og vi gleder oss til mye god samhandling med Margareta og hennes lag i tiden som kommer.

Ta dem godt imot!

LFK web