Det ble tap 0-3 i siste kamp på Jorekstad.

I går, mandag, var det Aafk2 som gjestet Jorekstad. Etter 90 minutter viste resultattavlen 0-3, og dermed ble det ikke poeng i det som mest trolig var vår siste kamp på Jorekstad. Et Aafk2-lag blandet med rutine og ungsauer ble for sterke, og tok med seg alle poengene hjem.

Våre gutter var på alle måter med i kampen, og den første halvtimen er det skapelig jevnspilt. Det er imidlertid gjestene som er farligst foran mål. Etter ca. 35 minutter putter Aafk2 til 0-1, hvilket også er stillingen til pause. I andre omgang er vi periodevis noe høyere i banen og vi legger et visst trykk på Aafk2, spesielt i andre halvdel av andre omgangen. Likevel er det våre gjester som finner veien til nettmaskene. 0-2 går via beinet til en LFK-spiller og dermed er vår solide sisteskanse fintet ut. Mot slutten av kampen jakter vi en redusering, men vil blir straffet på en godt gjennomført kontring av Aafk2. Dermed ebber det hele ut med 0-3.

En lokal jury kåret Jonas Wergeland til LFK sin beste spiller i går kveld. Det er en hedersbevisning han har fått flere ganger i år, og som vanlig vanket det premie i fra gårsdagens Matchsponsor, hvilket var FRICH´S.

Vi takker ellers studenter fra HINN som tok turen til Jorekstad. Her har åpenbart vår nye midtstopper, Asle, gjort et godt inntrykk under fadderuken, og det er ikke hver dag spillere på LFK har egen heiagjeng.

GD har også en sak ute etter gårsdagens kamp, og den leser dere her (+): GD referat

Vi benytter anledningen til å takke for velvilje, både fra Faaberg Fotball og Faaberg Idrettslag, ifm. at vi har vært nødt til å spille kamper på Jorekstad. Det har vært en tidvis krevende logistikk og vi takker for at lag i Faaberg Fotball har justert seg slik at vi har fått førsteprioritet til gjennomføring av kamper.

Neste hjemmekamp er mot Hødd 2, og vi planlegger nå for at den skal spilles på nytt dekke på Stampa, 4. september.