Budsjettet for Lillehammer kommune for 2022 ble vedtatt for kort tid tilbake. Det betyr to fantastiske julegaver til hele fotballfamilien.

Mange venter nå på at Julenissen skal skli ned pipa, sote til stuen og dumpe en sekk med gaver under tréet. Vi har allerede fått besøk av nissen, og han hadde med det som trolig er to av de viktigste gavene på mange år – vinteråpen bane og nytt dekke på Øvre Bane.

Etter god påvirkning og bidrag fra Eidsiva, ble Søndre Bane driftet denne vinteren. Det var en formidabel suksess, selv om det var noe kjølig i januar og februar. For dem som ikke har fått det med seg, så kan vi nå bekrefte at dette tiltaket videreføres vinteren 2022. Dermed blir det mulig å trene rimelig spesifikt også kommende vinter.

Den største og viktigste gaven i følge med budsjettbehandlingen var imidlertid potten som er satt av til nytt dekke på Øvre Bane. Alle vet at banen er fullstendig utslitt og kan tas med hjem i biter. Med mindre ikke veldig mange uforutsette ting inntreffer blir det nytt dekke til våren/tidlig sommer.

Mange er opptatt av vinteridrettsbyen Lillehammer. Et langt bedre ordvalg er idrettsbyen Lillehammer. Fotball er byens klart største idrett og for alle fotballspillende barn og ungdommer, er nytt dekke på Øvre Bane avgjørende. Samtidig har både vårt og LKFK sitt A-lag rykket opp. En konsekvens av dette, er strengere krav fra NFF når det kommer til Turneringsbestemmelser. Det var dermed helt avgjørende at denne ballen havnet ned på vår banehalvdel.

Vi i LFK benytter anledningen til å takke for en god og konstruktiv dialog med det politiske miljøet i byen. Vi har hatt mange på besøk på Stampa, og det har sørget for gode samtaler omkring vårt samfunnsoppdrag som byens største leverandør av fysisk og psykisk folkehelse, herunder livsmestring.

Det er mye å glede seg over, og vi ser fram til å være en konstruktiv medspiller med kommunen og det politiske miljøet når det kommer til videre utvikling av Stampa.

LFK web