Sverre Molnes går på et nytt dybdeløp i 2021 og fortsetter som Barnefotballsjef.

Sverre Molnes har bodd i Lillehammer siden 2016, men er opprinnelig fra Sunnmøre. Før han vendte snuten til Lillehammer, bodde han også 12 år i Kristiansand. Da barna skulle begynte på skole, dukket Lillehammer opp som et fabelaktig alternativ. Sverre kjente til byen fra før, da han har fartstid fra HINN avd. Lillehammer som student.

I dag har Sverre treneransvar for G2012 Nordre Ål, og han er i tillegg Barnefotballsjef. Mange har nok sett Sverre i løpet av årets sesong. Han har jevnt og trutt vært på de aller fleste treninger og kamper.

Poenget med å være Barnefotballsjef er å observere både trening og kampledelse. Målet er at det skal være utvikling på alle nivåer i klubben, og barnefotballen er viktig. Sverre fremhever at resultatet er underordnet, men derimot er samholdet blant barna viktig.

«Verdien av observasjon ligger i at vi enklere kan spinne den blå tråden i klubben enda sterkere»

Sverre mener at det er viktig at både han i sin rolle og klubben totalt sett har overblikk og helhetsforståelse. Klubben må vite hva som skjer helt fra de minste til de største. Det kan ikke bli et antiklimaks for barna å begynne i ungdomsfotballen.

Sverre understreker at et viktig arbeid blir å bidra til en blå tråd i treningsarbeidet hos alle lag, og å være en støtte for trenerne i Yngres avdeling. Ut over det har Sverre mange spennende tanker når det kommer til å utvikle klubben videre.

Sverre har selv spilt i Hødd, hvor han ga seg som Juniorspiller. Vi antar at mange har fått med seg hans brennende engasjement for klubben, og det trenger vi!

Sverre blir dermed å se også i 2021, og vi ønsker han lykke til med en viktig rolle og funksjon.