Det var stor stemning under årets Sponsor 10-kamp.

Vi er svært opptatt av at det skal oppleves verdifullt å være en del av LFK-familien, og Sponsor 10-kamp er vårt lengstlevende markedsarrangement. Her konkurreres det med lag i hele 10 ulike øvelser, og deretter er det mat og sosialt samvær. Vi hadde god påmelding i fjor, og i år rant det inn med enda flere påmeldinger. Totalt 25 lag deltok og vi var ca. 100 personer til bords etter at øvelsene var gjennomført. For oss som arrangerer 10-kamp var det meget inspirerende å høre «summingen» rundt bordene under middagen, og det tyder på at folk koste seg.

Styrelder, Ole Martin Hojem, og Hovedtrener A-lag, Morten Skjærstad, formidlet noen av sine tanker, slik at de fremmøtte ble oppdatert på pulsen i LFK.

Innen man gikk løst på desserten, var det klart for premieutdeling, og der ble det i år følgende rekkefølge:

  1. CC Strandtorget
  2. Aktivklinikken
  3. Sparebank 1 Gudbrandsdal

Dermed tok CC Strandtorget en ny seier, og har dermed vunnet 10-kampen to år på rad. Det er intet mindre enn en solid prestasjon, og vi er spente på om noen kan hamle opp med Erik og hans lag i 2023.

Tradisjonen tro betjente spillere fra A-laget og G19 de ulike øvelsene, og dette er en flott anledning for våre Samarbeidspartnere til å komme tett på «gutta» som representerer vårt kjerneprodukt, hvilket er Sport.

Vi retter en stor takk til Olympiaparken og Frich´s for herlig samarbeid omkring årets 10-kamp. Dette er et klart bevis på hva vi kan få til når vi spiller på lag, hvilket også er fotballens grunnidé.

Da gjenstår det bare å ønske velkommen til ny 10-kamp i 2023. Tradisjonen tro, skal det være den siste tirsdagen i november hvert år.

Verdiskapende hilsen fra Stampa
LFK web.