Denne uken ble det dessverre ikke Tine Fotballskole. Da snudde FotballXtra seg rundt og la til rette for en uke med god påvirkning.

Normalt sett arrangerer vi sammen med nabo, LKFK, Tine Fotballskole første uken etter skoleslutt. Denne ble av åpenbare grunner avlyst i år, men Tine Fotballskole i august går som vanlig. Da snudde vårt klubbnøytrale tilbud, FotballXtra, seg rundt, og dermed ble det likevel en uke med trening for både gutter og jenter.

FotballXtra er et tilbud mange er kjent med fra tidligere. Tilbudet er klubbnøytralt og FotballXtra sin fremste misjon er ferdighetsutvikling gjennom å motivere barna for egentrening. FotballXtra er også et tilbud som er åpent for alle, så fremt man er motivert for å trene litt mer og synes fotball er gøy. Skolen som arrangeres denne uken er litt annerledes bygd opp enn Tine Fotballskole, da denne omfatter barn fra 4.-7. klasse. Vi gleder oss over tilliten som vises vårt produkt og i overkant av 60 barn får en uke spekket med aktivitet. Barn fra blant annet Lillehammer, Gausdal, Roterud, Øyer og Ringebu deltar denne uken på Stampa.

Innenfor gjeldende smittevernsbestemmelser får barna læring på feltet, frukt og drikke. Målet med uken er å fremme ferdighetsutvikling gjennom tydelig påvirkning fra dyktige og motiverte instruktører. Varierte øvelser og eget opplegg for basistrening er bare noe av det som står på menyen. Hver morgen starter barna dagen med en time med teknisk trening, samt keepertrening. Spillerne uttaler at tilbudet er morsomt og variert, men krevende.

Vi takker Henrik og hans team for en solid start på uken. Det regnet mandag, men barna så likevel ut til å trives som om det skulle ha vært sol. Resten av uken er det spådd sol og strålende rammer for tilværelsen på Stampa. Uken avsluttes med grilling på fredag. Om deltakerne ikke har sovnet til kvelds så langt, er vi trygge på at de gjør det fredag ettermiddag.