Torsdag kommer Oppsal på besøk på Stampa. Det blir en spennende kamp for G19 Interkrets.

Det er en uttrykt målsetning at vi på G16 og G19 så ofte som mulig skal delta på nasjonale arenaer. For dem som lurer på hva det er, så betyr det at vi ønsker å spille Interkrets, og ikke lokale kretsbaserte serier. Det kan selvfølgelig ikke vedtas i et styrerom, men hardt arbeid over tid, preget av en tydelig blå tråd definert gjennom Sportsplan og Utviklingstrapp, sørger forhåpentligvis for at vi er til stede på disse arenaene stabilt over tid.

Dette gjelder da for de spillerne som har ambisjoner og som ønsker å bli gode i sin idrett. Dette anser vi dessuten som helt avgjørende for også å få et A-lag høyere opp i divisjonssystemet. Da må vi utvikle egne spillere og de må da naturligvis spille på høyest mulig nivå, så ofte som mulig.

Det var derfor ekstra gledelig at G19 etter fjorårets sesong rykket opp til Interkrets B. Grunnet Covid-19, så ble det også her forsinket oppstart, og man har kun spilt seriekamper i høst. Det betyr at læringskurven har vært svært bratt, og man har ikke hatt en vårsesong, hvor man har kunnet tillære seg et nytt nivå. G19 har vært nødt til å prestere fra dag en. Gledelig nok, så har alle våget å «stå i det» og vi har ut over høsten sett at gode prestasjoner har gitt tellende resultater.

I skrivende stund kan det meste skje. Man kan rykke ned, man kan komme ut i kvalifiseringsspill, eller man fornyer kontrakten for 2022, hvilket skjer med seier hjemme på torsdag.

Vi tok en rask prat på feltet mandag morgen i følge med LVS sin økt på stueteppet, og det var motiverte spillere som gledet seg kampen på torsdag. Omkvedet var at det alltid er morsomt å spille kamper som virkelig betyr noe.

«Vi gleder oss til kampen» (T. S. Bjørnaa, Kaptein)

Vi håper mange tar turen til Stampa torsdag kveld. Kampstart er kl. 18.30. Det er gratis inngang og kiosken er åpen. Dermed bør det ligge til rette for en kveld preget av entusiasme.

LFK web.