Mandag ettermiddag var det klart for 6-åringene sitt første møte med fotball på Stampa. Det ble en times lek med kula preget av stor entusiasme.

Vi tyvstartet allerede sist uke, hvor vi inviterte byens barnehager til Stampa. Målet var at man kunne legge en formiddagstur innom feltet, og prøve fotball. Det ble på alle måter suksessrikt og barna lekte seg både med og uten ball på stueteppet.

Mandag ettermiddag var det klart for en ny økt, men denne gang med foresatte til stede. Mens barna spilte fotball, informerte vi litt om klubbens virksomhet. Deretter var det felles samling hvor de yngste ble heiet frem fra sidelinjen. Det ble en varm affære, men rikelig med påfyll av veske, og ikke minst deilig is til slutt, gjorde at dette ble en fin-fin ettermiddag på feltet.

Ca. 25 barn var til stede, og vi takker både foresatte, besteforeldre og andre familiemedlemmer for at dere tok turen med barna. Det er mulighet for trening i sommer, og i august er 2014-årgangen i gang for fullt, på lik linje som andre lag i klubben. Vi både håper og tror at ettermiddagens utprøving av fotball falt i smak, og at vi ser mye fotballglede ut over høsten.

Til slutt takker vi våre egne spillere fra G16 og ikke minst spillere fra J15 hos vår gode nabo, LKFK. De tok seg godt av de aller minste denne ettermiddagen, og viste på beste vis at fotball er et lagspill hvor samhandling er i fokus.