Mathias Innerdal er tilbake i byen etter et år i Militæret. Nå velger han også å engasjere seg i markedsarbeidet i klubben.

Mathias har spilt hele sitt liv i Lillehammer FK, så her snakker vi for alvor om en klubbspiller. Han begynte å spille organisert som syvåring, og har gått gradene gjennom barne-, ungdoms- og seniorfotballen. Han er nå tilbake i byen og han gleder seg til å bidra på A-laget i 2021.

Akkurat nå plages han litt med knærne, så det er i og for seg greit at man befinner seg «off season». Han påpeker humoristisk at han har knærne til en 60-åring, men han er i trening og får kyndig behandling. Mathias ser derfor fremover. Han har alltid spilt i den blå og hvite drakten og han har en sterk tilhørighet til klubben. Han legger ikke skjul på at han har en liten drøm om å rykke opp med klubben.

«Jeg har et sterkt forhold til Lillehammer Fotballklubb og har alltid spilt i den blå og hvite drakten»

Mathias begynte i en mer offensiv rolle i barnefotballen. I dag, på seniornivå, er han midtstopper, men han er glad for sin allsidige erfaring fra midtbanen i barnefotballen. Det mener han har medført at han er rolig og trygg med ballen, noe som er viktig for en spillende midtstopper. Det var litt tilfeldig at han havnet i forsvar, men det manglet forsvarsspillere og han var den høyeste. Dermed ble det spill i midtforsvaret. Med sine 193 cm. så ruver Mathias godt i forsvaret selv på seniornivå.

«Vi manglet en spiller i forsvar, og siden jeg var høyest ble jeg plassert der»

Bakgrunnen for at han nå velger å engasjere seg i klubbens markedsarbeid, skyldes ikke bare et stort hjerte for klubben, men også fordi det er relevant med tanke på studier. På videregående skole hadde han også markedsføring og økonomi som programfag. Som han selv påpeker, så er det viktig å kunne se hvordan teorien brukes i en bedrift, og det får man gjennom praktisk arbeid. Mathias vil ta del i arbeidet både i sosiale medier, i markedsarrangementer osv.

Mathias mener selv at han kan bidra med både energi og iver, og ikke minst bidra til et ungdommelig perspektiv. Det er viktig å favne bredt i arbeidet, da klubben har medlemmer i alle aldre.

Vi gleder oss over å ha fått med oss Mathias også på markedslaget i klubben, og håper alle tar han godt imot.

Markedshilsen
LFK web