Vi tenker at HINN Avd. Lillehammer er en spennende link. Erick er en av de nye studentene i høst som skal kombinere studier med spill for oss.

Alle kjenner til det gode samarbeidet Sogndal har med høyskolemiljøet i saftbygda. Per i dag er det vel slik at man flytter til Sogndal for å spille fotball, samtidig som man kan studere. Hos oss er det trolig litt mer slik at man flytter til Lillehammer for å studere. Så kan du spille fotball i tillegg. Likevel, HINN Avd. Lillehammer er en viktig link for oss i Lillehammer FK. Vi har studenter som bidrar både som spillere og trenere. De fleste av disse studerer Sport Management og Idrettsvitenskap. Andre spennende retninger er også Juss og Organisasjon og Ledelse (BOL). Disse studentene går et treårig løp og tar en Bachelorgrad. Dermed representerer de også kontinuitet. Vi er sikre på at dette er berikende for oss som klubb, både på og utenfor banen. Vi har også klokketro på at det på nivå fem i Norge, er viktig at man gjør noe ved siden av fotballen, enten det er jobb eller studier.

Erick Lukungu er ny på Høyskolen nå i høst. Han er opprinnelig fra Larvik hvor han har spilt barnefotball, men meldte overgang til Strømsgodset som 15 åring. Han spilte for Drammensklubben fra han var 15-19 år, og var en del av Strømsgodset Toppfotball. Han har spilt kamper for Team SIF (B-laget). Dermed har vi nå fått inn en spiller med referanse fra Toppfotballen, og vi tenker at dette er meget spennende. I 2016 var han også på Statoil Talentleir.

Erick er venstrebeint og spiller venstre back eller venstre stopper. Slike spillere vokser ikke på trær, og vi gleder oss til å se silkepoten i aksjon.

Erick valgte Lillehammer fordi både byen og HINN er kjent for et godt studentmiljø. Ellers har han også spilt tre år med Simen Hammershaug i Godset, så dermed kjente han litt til byen fra før.

Han blir også å se rundt G13 på feltet i høst. Erick har allerede rukket å utdanne seg til Grasrottrener, og han har alle fire delkursene på plass. Erick har lyst til å jobbe som trener ved siden av fotballen.

«Jeg elsker å lære bort deg jeg selv har lært i løpet av årene som spiller. Jeg har hatt mange flotte trenere som har hatt en fin fotballfilosofi. Det ønsker jeg å gi videre»

Vi ønsker Erick velkommen til både Lily og Stampa.