Søndag var det klart for felles trening for G08 fra Hammartun og Nordre Ål på Stampa. 

Det var lett regn og ikke akkurat vårlig temperatur på Stampa søndag ettermiddag. Det forhindret likevel ikke barna fra å ha det kjempegøy med kula, også kjent som fotballen.

Som alle vet, er vi organisert i grender (skolekretser) i barnefotballen. Barnefotball er fra 6-12 år, mens ungdomsfotball er fra 13-19 år. Ungdomsfotballen organiseres gjennom Klubblag, mens i barnefotballen er vi organisert i Grendelag, hvor skolekretsene danner et utgangspunkt. Vi har lag i Søre Ål, Hammartun og Nordre Ål grender.

At lag i barnefotballen organiserer felles trening er et meget bra tiltak både sportslig og sosialt. Vi i LFK har fokus på å utvikle både spillere og mennesker, og at barna trener og spiller fotball med andre barn i byen, er vi sikre på har god effekt. For oss som til daglig holder til på Stampa, var det spesielt gledelig at fellesøkten ble lagt til Stampa. Dette fordi det det gjør barna kjent med Stampa, som er tilholdet når man etter hvert entrer ungdomsfotballen. Vi tror også at det blir lettere å dra på hjemmekamp for vårt A-lag, når barna har vært her noen ganger og blitt enda bedre kjent med Stampa.

Vi takker Tuomo, Tom, Kåre og Even for initiativet og ønsker lykke til videre med årets sesong.

Samhandlingshilsen

LFK web