Hva er vel bedre enn å begynne uken, mandag morgen, med en ball på Stampa? 

Lillehammer videregående skole, avd. Sør (LVS) tilbyr Programfag Toppidrett i VG2 og VG3. Dette er et valgfag på lik linje som Økonomistyring, Markedsføring og Ledelse osv., i en ellers rikholdig meny som tilbys på LVS.

Dessverre har det vært et hull i VG1, men denne høsten er denne luken tettet. Dermed tilrettelegger skolen for at elever kan utnytte fritimene til fotballaktivitet. Det finnes betydelig forskning som bekrefter en sammenheng mellom det å være i fysisk aktivitet og det som presteres i klasserommet. Denne tilretteleggingen betyr også at vi motvirker frafall og øker sannsynligheten for gjennomføring. I Lillehammer FK tar vi vårt samfunnsansvar på alvor, og det gleder oss å kunne hjelpe Innlandet Fylke med å nå deres målsetninger i videregående opplæring.

Vi i Lillehammer Fotballklubb gleder oss over å være en del av denne løsningen, og vi bidrar med trenerressurser på feltet. Sammen med skolen motvirker vi frafall, både i og utenfor klasserommet. Det er herlig å se gleden til elevene når de er på feltet gjennom uken.

Vi ser fram til videre godt samarbeid, hvor vi praktiserer livsmestring sammen.

Pedagogisk fotballhilsen fra Stampa

LFK web.