(Bilde av Rasmus etter at han fikk beskjed om uttaket til talentleir. Foto: PRIVAT)

Rasmus (15) fikk i dag informasjon om at han er tatt ut på G15 sitt Skyggelandslag på Equinor Talentleir i Porsgrunn i slutten av juni. Selv har Rasmus uttrykt stor glede og takknemlighet over uttaket. Det er svært givende og motiverende for klubben at en LFK-spiller har blitt tatt ut.

Uttaket viser hva klubbene og spillerne rundt Lillehammer og i Gudbrandsdalen, kan få til sammen

Rasmus spilte frem til starten av ungdomsfotballen i Roterud og kom til Lillehammer før 2018-sesongen. Han har sammen med flere jevnaldrende fra området vært langt fremme på kretslaget til G2004 Indre Østland. I Lillehammer FK spiller han daglig på klubbens G16-lag.

«Det viktigste ved dette uttaket er at klubbene lokalt rundt Lillehammer kan jobbe sammen for å få frem spillere som aspirerer til aldersbestemte landslag. I tillegg viser dette hva hardt arbeid over tid fører til. Dette er en gledelig nyhet for spilleren, for klubbene han har vært og er i, samt for NFF Indre Østland. Nå må Rasmus stå på videre i sitt arbeid, og følge utviklingsmålene han har satt seg både i regi av kretslaget og på laget sitt her – om han skal ta ytterligere steg», uttaler utviklingssjef Henrik Wangberg.

«Mange av spillerne våre følger serien «Våre Neste Menn» og har sett der hvor trangt nåløyet er. Den viser også at det er nå jobben starter, da uttak til slike ting er et steg på veien mot et mål. Hva målet er, må nesten spilleren si noe om selv. På vegne av Lillehammer Fotballklubb vil jeg berømme spilleren, i tillegg til de som følger han opp i det daglige. Lykke til på talentleir!», avslutter Wangberg.

Mer info om Equnior talentleir: https://www.fotball.no/barn-og-ungdom/spillerutvikling/2019/uttak-equinor-talenteir-guttet/