Noen av våre lesere har kanskje hørt disse ordene fra den legendariske sangen som Trond Viggo Torgersen sang til flodhesten Flode i NRKs Barne-TV for en god del år tilbake.

Nå ble det ikke sunget når Olivera Tannhelseteam fornyet sin avtale med Lillehammer FK for 2021. Derimot ble det en hyggelig prat når vi tok turen innom den meget flotte klinikken som ligger i Gågata i Lillehammer sentrum.

Over Fretex sine lokaler, i andre etasje i Gågata, finner du Olivera Tannhelseteam. I mars i fjor, flyttet de inn i de helt nye lokalene, og mange vil nok bli overrasket om de tar turen innom. Bak fasaden mot Gågata, er det nok ikke slike lokaler man ser for seg å tre inn i.

I vår formiddagsprat bekrefter Olivera selv, at lokalene er skreddersydd og sånn sett passer helt perfekt. Lokalene ble slik hun ønsket, og Olivera påpeker at hun fikk lov til å gjøre som hun ville, når lokalene ble utformet. Olivera Tannhelseteam har en klinikk hvor alt er skinnende nytt. Det er fire tannlegestoler, og klinikken er en av de større i Lillehammer. Det er totalt åtte fagpersoner, og det fordeler seg på seks tannleger og to spesialister.

Olivera Tannhelseteam er en meget viktig Samarbeidspartner, for vi vet at skader kan forekomme på banen, og det er nødvendigvis ikke bare en fot, ankel eller kne som kan trenge pleie. En arm i ansiktet, eller en duell som går feil, kan medføre behov for umiddelbar assistanse. Da er det godt å vite at klinikken er åpen alle dager i året, hvilket betyr 365 dager, fra kl. 08.00-20.00 på hverdager. I helgene er åpningstidene fra kl. 10.00-16.00. De har også telefonvakt, og de er den eneste tannlegevakten i området.

«Ringer folk, så kommer vi»

Olivera bekrefter at de av og til blir oppringt i følge med kamper, og Olivera setter pris på å kunne være til hjelp når behovet akutt melder seg. Samtidig er det i dagens arbeidsmarked viktig med tilpassede åpningstider. Det er mange som ønsker time etter vanlig arbeidstid, og Olivera bekrefter at det er mange som ønsker time etter klokken fire eller fem.

Vi i Lillehammer FK setter veldig pris på å spille på lag med Olivera og hennes dyktige kolleger. Hun tilbyr også gode fordeler for våre medlemmer. De finner du her: Medlemsfordeler

Til orientering kan vi legge til at du bestemmer selv hvor du vil fikse tanngarden din, og sånn sett er det ukomplisert å bytte tannlege. Har du lyst til å prøve en behandling er nummeret: 612 56 789.

Da vi tok turen innom Olivera hadde vi med oss både Jonas og Mathias. De kunne begge bekrefte at de ennå har til gode å ha hull i tennene. Da er det kanskje ikke så rart at vi finner dem begge i forsvarsrekka på banen. Der har de også fokus på null hull, eller null baklengs om du vil.

Vi begynner å få et bredt spekter av bransjer blant våre Samarbeidspartnere. Medlemsfordeler fra ulike Samarbeidspartnere finner du i linken over, og vi oppfordrer alle medlemmer til å benytte seg av fordelene som medlemskapet gir.

Remember to floss!