I dag, torsdag, har det kommet nye føringer fra NFF. Les siste oppdatering i denne saken.

 

Stans i all aktivitet ut april

I dag kom det nye føringer i fra NFF hvor all aktivitet i breddefotballen kanselleres ut april.

Føringer fra NFF finner du her: https://www.fotball.no/tema/nff-nyheter/2020/breddeaktiviteter-stoppes-ut-april/

Lillehammer FK retter seg naturligvis etter de føringer som kommer fra sentralt hold, og dette betyr at all organisert aktivitet stanses ut april måned.

Som vi skrev i går, betyr organisert aktivitet all trening både innendørs og utendørs. Dette gjelder også Fellestreninger på lørdager, FotballXtra og Landslagsskolen/Sonetiltak. I tillegg rammes nå også Grasrottrenerkurset i uke 14 og Barnefotballkvelden i uke 16. Begge disse samlingene utgår.

Dana Cup
Vi har ikke endret vårt standpunkt til Dana Cup. Her forholder vi oss i ro, og ser an situasjonen. Da vi ikke har mottatt informasjon fra arrangør, finner vi det naturlig at vi ikke begynner med ukvalifisert synsing. Det er fortsatt langt fram til slutten av juli måned.

A-kamp søndag
Som alle forstår, betyr dette at søndagens kvalifiserende runde til NM avlyses. Med dagens vedtak spilles det ikke kamper før tidligst i mai.


Generelt

Videre oppdateringer i denne saken vil følge her på våre websider og i sosiale medier. Situasjonen vurderes fortløpende og vi vil komme tilbake med mer informasjon.