Det ble tre deilige poeng i høstregnet på Stampa i kveld.

Det var et herlig høstvær på Stampa i kveld, og et type vær alle med kjærlighet for engelsk fotball elsker. Det er ikke bare på balløya det regner, men også i Lily åpnet himmelens sluser seg i kveld, dog ikke like mye som forventet. Med et stummende mørke, kun opplyst av flomlyset på Stampa, kjente vi på følelsen av at CL-sesongen starter denne uken på TV. Hva er vel da bedre enn å lade opp med lokalfotball på Stampa? Det gjelder å kle seg etter været, og høsten på Stampa byr på en helt egen mystikk.

Grunnet ekstremværet, «Hans», ble kampen mot Furnes først spilt i kveld. A-laget hadde tre poeng med seg i bagasjen fra fredag, og kontoen ble fylt opp med tre nye poeng i kveld. Våre gutter tok umiddelbart tak i kampen, og etter om lag 20 minutter var flere store sjanser brent. Etter en drøy halvtime, ble det endelig nettkjenning, og det var Oliver som sørget for at vi tok føringen. Ca. 10 minutter senere fant også Badr veien til mål, og dermed gikk vi til pause på stillingen 2-0.

Andre omgang var ikke gammel før Sander Jensen økte til 3-0. Deretter var det Emil sin tur, og da stod det 4-0. Etter 75 minutter fant Oliver nok en gang veien til nettmaskene. Ballet ble avsluttet av Syver som puttet pent med hodet til 6-0 like før full tid.

Vi fikk også to debutanter i kveld. Ayuub fra egen Ungdomsavdeling fikk sine første minutter. Det gjorde også Sahan som erstattet David i buret.

En lokal jury kåret i kveld Sander til LFKs beste spiller. Han fikk et vel fortjent gavekort fra dagens Matchsponsor, GLØR Partner.

Det var en jevnt over herlig atmosfære på tribunen i kveld, og ikke minst var det solid innsats fra G12 Hammartun som også i år deltok i Prosjekt JUBEL. De var utvilsomt den 12. mann for våre spillere i kveld.

Vi gratulerer også Essey som vant kveldens konkurranse i pausen. Han trengte færrest forsøk på å treffe tverrliggeren. Til daglig hører han hjemme på G11.

Vi takker foresatte fra G13 for herlig innsats i kiosken, og vi takker også våre dyktige Stadionverter fra G16 og G19. Det blir ikke et kamparrangement sånn helt uten videre.

Nå venter noen gode treningsdager for vårt A-lag, før det blir ny kamp på Stampa. Bortekampen mot Faaberg spilles på Stampa fredag 22. september med avspark kl. 19.30.

Så minner vi også om at det er kamper i Ungdomsavdelingen på Stampa både tirsdag, onsdag og torsdag. Det er dermed bare å nyte fotballuken på Stampa.

Velkommen tilbake.

Seiershilsen
LFK web.