Vi gleder oss over at Mats Haugland skal bidra på feltet rundt G15 det kommende året.

Mats Haugland er fra Redalen, men har de siste fire årene bodd på Lillehammer. Mats har rukket å bli 30 år og han er utdannet lærer. Til daglig underviser han på NTG-U, kun en strøken langpasning fra Stampa. Mats underviser i matematikk og norsk. I tillegg er han rådgiver og sosiallærer, hvilket betyr en kombinert stilling ved skolen. Han har også fotballøkter på NTG-U, og her samarbeider han med ikke ukjente Eirik Sørensen, som allerede er et kjent ansikt i LFK.

Mats har selv spilt fotball i mange år, blant annet for Raufoss. I dag spiller han med Redalen, men da mest på hobbybasis.

Mats har lyst til å bidra i LFK fordi han kjenner en del av våre spillere fra øktene på dagtid ved NTG-U. I tillegg har han for alvor fått smaken på trenerrollen.

«Jeg liker trenerrollen mer og mer»

Mats tenker at trenerrollen er en videreføring av rollen som kroppsøvingslærer, og ikke minst gleder han seg til å arbeide med ungdommene også på kveldstid, og ikke bare i skoletiden.

Mats skal bidra rundt G15 i 2021, hvor Mats Renolen er Hovedtrener. Sammen med Eirik Sørensen skal han ha en økt i uken, hvor fokuset er på spillerutvikling. Vi gleder oss over dette supplementet, og er sikre på at dette gjør det enda mer spennende å være spiller på G15 i 2021, uavhengig av ambisjonsnivå.

Vi ønsker Mats velkommen på laget. Ta han godt i mot!

LFK web.