I følge nå avdøde Nils Arne Eggen, var den den viktigste kampen den som ikke var spilt. Lørdag er det derfor nye muligheter for årets første hjemmeseier.

Noen mente nok at vi skuslet bort to poeng sist helg, hjemme mot Spjelkavik. Her kunne vi sagt mye om at ballen er rund osv., men fotball er et komplisert spill. Det er spill-motspill og intet lag er bedre enn det motstanderen tillater. Så kan man vri litt på dette, og glede seg over fire poeng i sesongens tre første kamper. De såkalte ekspertene har tippet en tøff åpning for vårt A-lag, så muligens er denne poengfangsten totalt sett ikke så ille. Man skal heller ikke glemme at man skal tilvenne seg et varig høyere nivå.

Mange av oss innen idretten er skrudd sammen slik at etter en prestasjon man ikke er helt fornøyd med, så ønsker man å gå ut på banen og spille igjen så raskt som mulig. Dette er noe av det fine i fotballen, nemlig at det ikke går lang tid før det igjen er kamp.

Vi har nå to hjemmekamper på rad, og lørdag kl. 14.00 står Førde på motsatt banehalvdel. Så langt er tabellen jevn, hvor det synes å være rimelig åpent enn så lenge.

Vi ønsker varmt velkommen til ny hjemmekamp på Jorekstad Stadion, og vi håper at mange tar turen for å heie våre gutter frem til årets første trepoenger på hjemmebane.

Kampforberedende hilsen

LFK web.