Vi gleder oss over at Markus Botten skal ikle seg LFK-drakta denne høsten.

Markus Botten har bestemt seg for å bidra til LFK denne høsten. Han er «local lad» og mange drar nok kjensel på dette navnet. Lillebror, Henrik, er også en del av A-stallen og er presentert her på web tidligere. Markus har sin unge alder til tross, rukket å spille 41 kamper på seniornivå for LFK. Han er dessuten ikke den eneste lokale gutten på A-laget. I tillegg til foran nevnte bror, Henrik, finner vi nå også Espen Kjetlien, Sindre Tråseth, Mats Jevne Jota og Mats Renolen i A-stallen denne høsten.

Markus gleder seg til å spille fotball for LFK igjen. Etter eget utsagn er det en stund siden sist. Markus mener at det er mange gode spillere i A-stallen og derfor bør det bli en spennende høst, hvor LFK bør kunne gjøre det bra. Det er også motiverende å spille sammen med gode spillere.

«Jeg mener at vi bør være med og kjempe om opprykk»

Markus hører hjemme på midtbanen, fortrinnsvis som indreløper. Foruten at han kan bidra med løpskraft, mener han at sterke egenskaper er basisteknikk hvor han er god med ball og ikke minst har en bra pasningsfot.

Når Markus ikke spiller fotball, studerer han til å bli lærer. LFK web ønsker Markus lykke til i høst, og vi gleder oss over å se han tilbake i LFK-drakta. #deternøye med lokal forankring