I går, lørdag, var vi igjen vertskap når NFF Indre Østland inviterte til turneringsdag for 6-åringene.

Forholdene kunne ikke vært bedre for fotball i går. Tilnærmet vindstille på Stampa. I alle fall så stille det er mulig å få det. Legg så til strålende sol fra blå himmel og gode temperaturer som bringer tankene mot sommer og ikke høst. Konsekvensen av dette ble både glade barn, trenere, ledere, dommere, besteforeldre og andre engasjerte.

Vi takker NFF IØ for tilliten som blir oss til del. Dette var andre gang i år vi var så heldige å få lov til å ta imot de aller yngste til turneringsspill.

Vi takker også Roterud IL og Faaberg Fotball for lån av 3v3-baner. Fotball er en en lagidrett og denne samhandlingen med våre naboer er avgjørende for at vi kan stille på som arrangør.

En stor takk også til klubbens egne som nok en gang stilte på som dommere. Uten dommer, ingen kamp! Buketten med Klubbdommere er i stadig vekst og dette er flotte ungdommer som representerer LFK på en utmerket måte.

Takk til alle som tok turen innom kiosken. Det inkluderer også alle på stolpejakt og generell tur forbi anlegget. Det ble slått av mang en god fotballprat i Klubbhuset i går.

Velkommen #tilbaketilidretten til dere alle!

LFK web.

Stort foto: Sverre Molnes
Bilde dommere: LFK web