Årets sommercup er i Danmark

I 2020 drar Lillehammer Fotballklubb til Dana Cup i Hjørring, Danmark. Siden 2013 har vi vært på Gothia Cup i Gøteborg hver sommer. Hele ungdomsavdelingen har mulighet til å delta! For Lillehammer FK er sommercup en mulighet til å reise samlet som klubb på turnering. I år reiser både Lillehammer KFK og Faaberg på samme turnering. Det blir dermed en stor delegasjon fra Lillehammer på Dana Cup sommeren 2020.

Hvilke føringer har klubben for lag på cup?

Nytt av året er en sportsplan som gradvis implementeres. I sportsplan ligger det føringer som trenerne skal forholde seg til. I Dana Cup gjelder det for 13-16 en forventning om at spillerne får spille rundt en omgang i snitt hver kamp, på lik linje som i seriespillet.  For G19 får man spille rundt en omgang i snitt i hver kamp i gruppespillet – og minimum en tredjedel av kamp i sluttspillet.

Når det gjelder laginndeling kommer G13 til å spille med jevnt fordelte lag. På G14, G16 og G19 informerer trenerne laget sitt om hvordan laginndeling er tenkt.

Hvilke lag kan være med på sommerturnering?

Lillehammer Fotballklubb har meldt på lag i klassene G13, G14, G15, G16 og G19. Laglederne på de ulike lag kommer med info om påmelding og dugnader til foreldregruppene.

Praktisk info:

Avreise: søndag 19. juli med buss tidlig morgen fra Lillehammer til Larvik, deretter ferge til Hirtshals.

Opphold: Bor på skole og har inkludert tre måltider per dag. Spillerne må ta med liggeunderlag, sovepose og annet nødvendig for å bo. Lagledere sørger for å sende et forslag til en pakkeliste til laget. Inkludert i prisen man betaler ligger det også et påslag som sørger for at det er inntil to trenere/lagledere som bor med hvert enkelt påmeldt lag.

Hjemreise: lørdag 25. juli med ferge fra Hirtshals til Larvik. Deretter buss tilbake til Lillehammer som ankommer lørdag kveld.

Pris: 4800 + påmeldingsavgift.

Påmelding: Man registrerer seg på ved å trykke seg inn her

Man kan betale hele summen med en gang eller dele opp betaling i to omganger. Ved påmelding registrerer man et betalingskort.

Frist for påmelding: 1. mars.

Man kan melde seg av helt til 15. april, og få refundert betalingssum med unntak av påmeldingsavgift. Etter 15. april kan vi ikke garantere at man får refundert innbetalt sum.

De ulike lagene oppfordres til dugnader

Lillehammer Fotballklubb oppfordrer de ulike lagene som skal reise om å initiere dugnader som kan gå til å redusere totalkostnaden. Dette må man avtale lagvis, enten i form av at midler fra dugnad går tilbake til de som deltar eller ved at midler fra dugnad går til en lagkasse som kan benyttes til sosiale tiltak underveis på sommercup.

Foresatte som ønsker å reise ned som tilskuere:

Gå inn på linken til Dana Cup sine sider nederst på siden. Her finner man relevant informasjon om hvordan man kan bo og leve underveis i uken.

Kontaktperson Dana Cup for Lillehammer Fotballklubb:

Utviklingssjef Henrik Wangberg:

hwangberg@lillehammerfk.no

406 08 495

Linker:

Påmelding gjennom SuperInvite

Dana Cup