Det går nå raskt til Tine Fotballskole. Det er nå kun 10 plasser igjen. Har du ikke meldt deg på, så haster det nå! 

Grunnet smittevernhensyn, har vi kun plass til 200 barn under årets Tine Fotballskole i august. I skrivende stund har vi kun 10 ledige plasser igjen. Har du lyst til å delta, haster det derfor med å melde seg på. Utsett ikke det du kan gjøre i dag til i morgen, og link til påmelding finner du her: https://lillehammerfk.no/arrangement/tine-fotballskoler/

Scroll ned til overskriten som heter «Påmelding», hvor du finner link til registrering.

Vi arrangerer Tine Fotballskole sammen med våre gode nabo, Lillehammer KFK. På vegne av oss begge, takker vi for den tilliten som vises oss ved at mange har lyst til å delta. Vi minner om at vi har både gutter og jenter som instruktører. Vi har også egne jentegrupper på fotballskolen.

En av våre tre viktigste verdidrivere er Kompetanse. Nytt av året er at alle instruktører gjennomfører Barnefotballkurset. Det er i prinsippet Delkurs 1 i Grasrottrenerutdanningen. Vi er sikre på at dette gir enda bedre påvirkning på feltet. Samtidig er det et tydelig signal om at vi tar barna på alvor.

Da gjenstår det bare å ønske velkommen til en uke preget av idrettsglede. Mer informasjon vil komme, når det nærmer seg oppstart.