I dag kom det flere meldinger om hva som tillates og ikke av aktivitet. Vi merker oss signalene om at barne- og ungdomsidrett kan gjennomføres i en viss grad så lenge man tar forholdsregler og tilpasser seg.

Regler for ulike grupper:

– Breddeidrett senior: Kan ikke trene med kontakt, skal opprettholde en, – 1 -, meters avstand, med mindre man spiller i 3. divisjon eller høyere. Kan kun spille kamper på de tre høyeste nivåene på herresiden, og på de to høyeste nivåene på kvinnesiden.

– Breddeidrett barn- og ungdom: Man kan trene og spille kamper i regi av eget lag, så lenge man ikke har fylt 20 år.

– Spillerutviklingstiltak i regi av landslagsskolen: Sone-/krets- og landslagsaktivitet er innstilt til og med 31. desember 2020. Spillere og trenere tilknyttet NFF Indre Østland Sone Nord får dermed ikke gjennomført aktivitet ut 2020. Vi håper å være tilbake for fullt fra januar 2021!

– FotballXtra: Kan opprettholdes så lenge man praktiserer så faste grupper som mulig. For FotballXtra innebærer dette at vi ut 2020 ikke tilbyr transport. Vi fortsetter å tilby aktivitet innenfor de rammene vi har i dag.

– Innedørs halltrening: Vi kommer med mer informasjon om anbefalinger knyttet til dette mandag 9.11, når vi vet mer om hvilke restriksjoner og begrensinger som gjelder for idretten.

Begrensninger lokalt: Norges Fotballforbund viser til at lokal kommune, i dette tilfellet Lillehammer Kommune – kan komme med strengere anbefalinger enn reglene ovenfor. 

Vi publiserer en oppdatering mandag 9. november med nyeste informasjon fra fotballkrets, fotballforbund og kommunen.

LINKER:

Nyhetssak om innstramminger 6. november

Fotballens koronahåndbok oppdatert 6.11.20

Lillehammer Kommunes Samleside om korona og smittevern