Grunnet smitteutbrudd som innbefatter et av våre lag har administrasjonen i Lillehammer FK fattet følgende beslutning gjeldende med øyeblikkelig virkning fra 10.12.2020:

  • All aktivitet i Lillehammer FK fra 13 år og opp til senior, samt FotballXtra, innstilles ut uke 50, til og med 13.12. Det vil si at ingen lag eller FotballXtra skal trene organisert før tidligst 14.12. De to gruppene som er tettest på smitten har treningsfri til 31.12.2020 med virkning fra i dag.
  • På laget med smitte har alle testet seg, og alle som har vært i nærkontakt med smittet person blir fulgt opp av Lillehammer FK, og smittesporingsteamet til Lillehammer Kommune.
  • Vi oppmuntrer barnelag som trener innendørs til å begrense foresatte som ikke er trenere fra å være på treningsflatene. I tillegg oppmuntres barnelag som trener innendørs til å være nøye med desinfeksjon av flater hvor barna tar med hendene sine.
  • Husk grunnreglene: 1 meter avstand utenom aktivitet for spillere under 20 år. Praktiser god hånd- og hostehygiene. Hold deg hjemme ved symptomer på sykdom, også om du får lov til å gå på skolen.

Kontakt for spørsmål eller råd:

Utviklingssjef Henrik Wangberg på 406 08 495 – hwangberg@lillehammerfk.no

Daglig leder Jostein Wahl på 976 75 776 – dagligleder@lillehammerfk.no

Mistanke om sykdom eller smitte?

Ved mistanke om smitte eller sykdom, gå i karantene og bestill testing.

Kontakt Lillehammer Kommune sin koronatlf: 909 41 700

På vegne av Lillehammer Fotballklubb

Henrik Wangberg og Jostein Wahl