Alle medlemmer i LFK/LKFK får rabatt på kjøreopplæring hos Felgen Trafikkskole. 

Er du under 25 år, og går med planer om å ta førerkort enten på moped, traktor, lett-motorsykkel, snøscooter eller bil, må du starte med et Trafikalt Grunnkurs. Det trafikale grunnkurset er obligatorisk for alle under 25 år, og som skal ta førerkort for første gang, uansett hvilken førerkortklasse det gjelder. For personer over 25 år, er det kun obligatorisk med førstehjelpskurs og kurset «Trafikant i mørket» på dette trinnet.

Kurset består av 4 dager med teori inkl. førstehjelp. Dersom kurset blir avholdt i perioden 15.oktober – 15.mars, vil det i tillegg bli en kveld med «Trafikant i mørket». I perioden 15.mars – 15.oktober, vil elevene bli innkalt til «Trafikant i mørket» ved en senere anledning. Retten til øvingskjøring vil falle bort etter 31.oktober samme år og frem til 15.mars, dersom kurset «Trafikant i mørket» ikke er gjennomført. Kurset er på totalt 17 undervisningstimer.
Det gjøres oppmerksom på at 1 time på førstehjelpskurset og 1 time på «Trafikant i mørket» vil foregå ute. Derfor kan det være lurt å ta med egnede klær.
Etter gjennomført trafikalt grunnkurs, og mottatt bevis, kan vedkommende starte privat øvingskjøring eller kjøring ved en trafikkskole, når riktig alder for øvingskjøring er oppfylt. – Kurset må være registrert og betalt ved Felgen trafikkskole AS, før kursbeviset blir utlevert. Beviset for trafikalt grunnkurs og gyldig legitimasjon (helst pass) må alltid medbringes under all form for øvingskjøring.

Vedkommende må ha fylt 15 år FØR kursstart.

Det gjøres oppmerksom på at det ikke er tillatt med fravær på kurset. Ved sykdom eller annet fravær, må vedkommende gjennomføre denne delen av kurset ved en senere anledning.

Felgen har kurs i både oktober og november, og oversikt finner du her: TGK 2023 – 24

Husk å oppgi at du spiller i LFK/LKFK ved påmelding, slik at du får de rabatter du har krav på!

Du kan bli bedre kjent med Felgen her: Hjemmeside Felgen

Trafikksikker hilsen fra Klubbhuset
LFK web.