Det var nok en gang duket for hjemmekamp på Stampesletta, den tredje for sesongen. Vi har tidligere vunnet de to forrige, så forholdene lå til rette for enda en ny seier for Hagens mannskap.

Etter 10 minutter spilt får vi den første scoringen etter godt gjennomspill til Amani som setter ballen kontant i nettet. Allerede minuttet etter den første scoringen kommer den andre. Amir slår en fin gjennombruddspasning til Sugaren som setter sitt første for dagen. Når 17 min er spilt tar Amir fram sin indre Messi og drar av flere mann inn mot 16-meteren. Sugaren sørger for at ballen igjen sitter i mål etter det fine forarbeidet. Rett før halvtimen er spilt skaffer Renato straffe som han naturligvis tar selv. 4-0 er et faktum til pause.

I starten av andre omgangen får Valdres en pangstart etter scoring fra et innkast. Sisteskansen vår Petter Jensen får en finger på den, men ikke nok til å hindre reduseringen. Vi forsvarte oss likevel godt utover i omgangen og hindret Valdres til flere målsjanser. Et godt forsvar og et kompakt lag sørger for at vi tar seieren 4-1.

Lørdag 2. oktober er neste mulighet for tre poeng. Da er det toppkamp på Stampa. Vi tar imot Gran som også kjemper om opprykk. Avspark er kl. 15.00. Kiosken er åpen. Husk å kle deg etter været!