Reinsvoll gjestet Lillehammer i seriens nest siste hjemmekamp på Stampesletta fredag kveld.

En kamp mellom topp og bunn, selv om det måtte noen sjanser til før Lillehammer fikk hull på byllen.

Etter bare 10 minutter får Amani en stor sjanse da han bli servert fem meter fra mål. Men sprett på ballen og ubalanse i avslutningsforsøket førte til at ballen gikk over. Det er hjemmelaget som har ballen mest i løpet av omgangen og kommer til flest sjanser.

Bawi skaffer straffe før omgangen er ferdigspilt, men det vil seg ikke denne gangen heller for Amani, som setter den til side for mål. Reinsvoll mister en mann bare minutter senere, etter at Amani blir hindret i å komme alene mot keeper.

Det er likevel Badr som setter Lillehammers første mål for dagen, rett før pause. En lekker skuddfinte og kontant avslutning gjør at Lillehammer går ut i andre omgang med ledelse.

Andre omgang var desto større sjansemessig enn første omgang. Amir scorer allerede etter seks minutter etter fint forarbeid av Markus Botten. Reinsvoll prøver sitt beste på å hindre flere scoringer, men en Badr i storform setter fire nye mål i løpet av omgangen.

Lillehammer vinner til slutt kampen 6-0. Med fem mål kan Badr trygt ta med seg matchballen hjem og fokusere på de tre siste kampene denne høstsesongen.

Neste hjemmekamp er søndag 7. november mot foreløpig andreplass, Ham-Kam 2. Det er viktig at spillerne får all den støtten de kan få. Kanseller alle planer, for dette vil du ikke gå glipp av!

Alle bilder: LFK Marked