Sesongens siste hjemmekamp bar preg av innmarsj med bluss og en spennende fotballkamp mellom to gode lag. Mange tilreisende og godt samarbeid bak kulissene la til rette for en nødvendig seier i kampen om opprykk!

Gjestene fra Hamar er farlig nære når 9 minutter er spilt på Stampesletta, med et kontant skudd fra OBOS-spiller Kristian Onsrud. Det er dog ikke kontant nok for å overliste vår alltids solide Petter Jensen.

Badr Rahhaoui skaffer et frispark for Lillehammer i farlig posisjon rett før pause, men Gustav Skau sender ballen over nettet. Vi lykkes bra med det høye presset vi etablerer mot slutten av omgangen. Bortelaget slår nervøst bort ballen ved flere anledninger.

Ut i andre omgang skaffer HamKam 2 et farlig frispark i lik posisjon som hjemmelaget fikk i første. Forsøket er derimot slapt, og Petter plukker ballen enkelt.

5 minutter senere får vi en overgangsmulighet igangsatt av Sander Jensen. Ballen ender til slutt opp hos Badr som legger den fint igjen til førstnevnte. Jensen nøler ikke og setter ballen kontant i nettet med venstrefoten!

Lillehammer ligger kompakt og forsvarer ledelsen, tross et tverrliggertreff når det gjenstår 10 minutter av ordinær tid. Denne gangen av en annen OBOS-spiller, Albert Berisha.

Rett før kampslutt får gjestene et hjørnespark som plukkes opp av Henrik Botten. Midtbanespilleren sender en lang ball i bakrom på Badr, samtidig som bortelagets sisteskanse er ute av målet. Rahhaoui går for gull fra 30 meter, og setter ballen i åpent mål. 2-0 (!) er et faktum når dommer til slutt blåser av kampen.

Med forbedret målforskjell går vi inn mot aller siste seriekamp borte mot Valdres den 13. november med mye selvtillit. Drømmen om opprykk er absolutt ikke over!