Det manglet ikke på underholdning i sesongens første hjemmekamp på Stampesletta, selv om det til slutt ble mye mer spennende enn nødvendig!

Det var en jevn start på første omgang med sjanser i begge ender. Lillehammer hadde derimot mer ball og produserte til tider fine kombinasjoner som til slutt endte i en scoring fra juniorspiller Sander Jensen (assist Mats Jota). 1-0 til hjemmelaget var et faktum da hoveddommer blåste av for første omgang.

I starten av andre omgang begynte Lillehammer med et høyere press for å jage flere scoringer. De er nære ved flere anledninger, men slipper også til farlige sjanser imot. Likevel sørger et bunnsolid forsvar og flotte redninger fra vår nysignering, Petter Jensen, for at vi holder buret rent. Vi er nære en dobling av ledelsen etter 60 spilte minutter når Renato drar av en faabergspiller i 16-meteren og fyrer av et skudd som treffer stolpen, men marginene står i fordel bortelaget.

Lillehammer får en utvisning når det gjenstår 15 minutter av ordinær tid etter at Markus Botten drar på seg sitt andre gule for dagen. Likevel klarer hjemmelaget å stå imot en redusering og skaffer et indirekte frispark på slutten av kampen etter at gjestenes sisteskanse plukker opp det dommeren dømmer som et tilbakespill. Renato legger igjen til Bawi Mang som punkterer kampen 2-0 for LFK.

Lillehammers andre juniorspiller fra start, Torje Bjørnaa, er fornøyd med lagets innsats og uttaler følgende etter kampslutt;

Det var en krigekamp fra start til slutt, men vi gikk seirende ut av duellspillet og vant til slutt også kampen. Det er alltid deilig å slå Faaberg, i hvert fall på hjemmebane foran tilskuere som har ventet så lenge på dette øyeblikket!