Stor fotballglede å spore hos barna, da Dag og Patrick fra Brunbjørn delte ut nye baller til lag i yngres avdeling.

Tidligere har vi skrevet om Strandtorget som har bidratt til en ny 3v3 bane i Lillehammer Fotballklubb. Våre trofaste følgere vet også at Lillehammer Ventilasjon har bidratt med minimål til de yngste lagene. Nå var det Brunbjørn sin tur til å spre glede i yngres avdeling.

Før høstferien var vi i LFK innom både banen ved Nordre Ål skole og på Sportsplassen hvor noen av våre lag fikk et nett med nye baller. I dag var det nok et lag som fikk gleden av å få overlevert et fullt ballnett. Brunbjørn har vært så rause, så det også blir en oppgradering av ballene for dem som deltar på Fellestreningene i helgene også.

LFK er en klubb av betydelig størrelse og det blir sjelden eller aldri nok utstyr. Derfor er det ekstra gledelig at vi har engasjerte samarbeidspartnere som er med oss på et utstyrsløft. Ambisjonen er at dette arbeidet skal videreføres, for skikkelig baller, vester, kjegler og annet man trenger på feltet, er også vesentlig for å skape kvalitet i treningsarbeidet. Det kommer alle til gode, uavhengig av ambisjonsnivå. Vi rekker ikke over alle lag med en gang, men målet er en kontinuerlig oppgradering som kommer flest mulig spillere og lag til gode.

Vi takker Brunbjørn for et herlig initiativ, og vi håper på videre god samhandling.

LFK web.