Mandag sparker vi i gang årets Tine Fotballskole. Vi er opptatt av grundighet, og derfor gjennomfører årets instruktører Delkurs 1 i Grasrottrenerutdanningen.

I flere år har vi arrangert Tine Fotballskole sammen med vår gode nabo, Lillehammer KFK. Året i år er intet unntak, men grunnet Covid-19 ble skolen i juni kansellert. Skolen i august går som planlagt, og mandag er vi i gang. Vi gleder oss til å ta imot barna og vi ser fram til en uke preget av fotballglede.

Fotball er et fag på lik linje som en revisor, jurist, snekker eller elektriker. Kompetanse er en av våre viktigste verdidrivere, og kursing og skolering er derfor en selvfølge. Derfor har årets instruktører satt seg på «skolebenken». De gjennomfører Barnefotballkurset, som i prinsippet er Delkurs 1 i NFF sin Grasrottrenerutdannelse.

Vi er sikre på at dette skaper mer bevisste instruktører, hvilket igjen gir bedre påvirkning på feltet. En konsekvens av dette er forhåpentligvis at barna trives og opplever mestring og fotballglede. Samtidig er dette et uttrykk for at vi tar både barna og instruktørene på alvor.

Vi ønsker en god kurshelg til alle instruktører og vi ønsker velkommen mandag morgen kl. 09.00. Mail med relevant informasjon er sendt alle foresatte i dag, fredag.